TELEFON rezervari:
+40 740 388 440

telefon +40 264 417 111

Despre noi Pensiune Cluj Napoca - Cazare Ieftina Cluj

Despre Noi Cazare Cluj NapocaIn cursa serviciilor de cazare  din centru orasului Cluj Napoca si de langa aeroportul International Cluj Napoca, Pensiunea Verona este cu un pas inaintea tuturor. Conceptul de cazare bed and breakfast, linistea de acasa, ospitalitatea personalului, serviciile de inalta caliatate la preturi accesibile, atmosfera primitoare fac diferenta de hoteluri si alte pensiuni.

Situate pe strada Republicii, in inima orasului Cluj Napoca si in langa Aeroportul International Cluj Napoca cele 2 pensiuni ofera tot confortul si siguranta de acasa, combinate cu linistea si tihna de odinioara.

Anul 2009 a inceput cu guest house Verona Centru, 7 camere pline de lumina si culoare, flori, plasma tv, gradina cu flori, leagan, foisor, un pahar de vin la umbra nucului batran, asternuturi imaculate si o atentie obsedanta la curatenie, o prajitura la cuptor cu mere si visine, cafea cu arome internationale, parcare, siguranta si preturi nemaintalnite in raport cu serviciile oferite, locatia excelenta langa Gradina Botanica Cluj, la 5 minute de centru si multe alte facilitati pe care va asteptam sa le descoperiti.

In timp, Veronica Haiduc, proprietara 
pensiunii, observand lipsa unui asemenea loc intr-o zona cu cerinte mari langa Aeroportul Cluj Napoca, s-a decis sa amenajeze un alt Colt de Rai. Asa a inceput Pensiunea Verona Aeroport, un loc minunat, cu servicii de inalta calitate, confort si liniste, incaperi mari, saloane pentru breakfast, accesul clientilor la bucatarie, loc de joaca pentru copii, presa zilnica, parcare, terasa, conditii deosebite si siguranta.

Va asteptam sa ne descoperiti!